Sabah Muz Diyeti

İddia
Muz yemeğe hazır ol! Ama bu plan üzerinde yiyeceğiniz tek şey bu değil.

Asa-Banana Diyeti olarak da bilinen Sabah Muz Diyeti, Japonya'da bir karı kocadan geliyor: Sumiko Watanabe bir eczacı ve koruyucu hekimlik uzmanı. Kocası Hamachi, Japonya Vücut Bakım Akademisinde geleneksel Çin tıbbı ve danışmanlık eğitimi aldı.


Diyet, meyve yemeyi, açlık ve doluluk seviyenizin farkına varmanızı ve akşam saat 8: 00'de akşam yemeği yemeyi önerir. Katı yemek planları ya da kalori sayımı yok. Öğle ve akşam yemeklerinde, her zaman sahip olduğunuz şeyi yiyeceksiniz, ancak% 80 dolduğunda durun ve akşam yemeğinden sonra tatlıyı atlayın.

Plan ayrıca gece yarısına kadar yatağa gitmenizi ve iyi bir gece uykusunun önemini ve diyet dergisi tutmanızı tavsiye eder.

Daha az kalori yediğiniz için kilo verebilirsiniz. Referansların yanı sıra, bu diyetin işe yaradığına dair bir kanıt yoktur.

Ne Yenebilir, Ne Yapamazsınız?
Diyetin farklı versiyonları vardır, ancak genel temalar benzerdir.

Kahvaltıda, muz yiyeceksin ve oda sıcaklığında ılık su içeceksin. Muzlar ham olmalı, hiç pişirilmemeli veya dondurulmamalıdır. Diğer meyvelerden de olabilir, ancak her yemek için sadece bir tür. Hala açsanız 15 ila 30 dakika bekleyin ve başka bir şey yiyebilirsiniz.

Öğle ve akşam yemeklerinde normal şeyler yiyeceksiniz. Diyet, ne istersen yiyebileceğini söylüyor, ama Japon yemekleri, özellikle öğlen yemeği için pirinç pilavı öneriyor.

Öğleden sonra her gün sadece bir atıştırmalığa izin veriliyor, ki bu da sadece tatlıdır.

Diyet, çoğu zaman süt ve dondurmadan kaçınmanızı önerir.

Çaba Düzeyi: Düşük
Ne yediğinizi elden geçirmek zorunda kalmayacaksınız. Doldurmaya başladığınızda, süt ürünlerini kesmeniz ve ayar yapmaya çalışmanız gerekecek.

Kısıtlamalar: Bu plan çok esnektir fakat kahvaltıda ne yediğinizi, muz veya başka bir meyve türüyle kısıtlar.

Yemek yapmak ve alışveriş yapmak: Genellikle yaptığınız yemekleri pişirebilir veya yiyebilirsiniz.

Paketlenmiş gıdalar veya yemekler: Hayır

Gerekli kişi görüşmeleri: Hayır.

Alıştırma: Plan, her gün biraz yürümeyi teşvik eder, ama “sizi strese sokarsa” değil.
Diyet Kısıtlamaları veya Tercihler için izin veriyor mu?
Plan, vejeteryanlar ve herhangi bir diyet kısıtlaması olan insanlar için yeterince esnektir.

Bilmeniz gereken başka ne var
Maliyet: Özel yiyecekler gerekli değildir. Muzlar ucuz olduğu için paradan bile tasarruf edebilirsiniz.

Destek: Sabah Muz Diyet Gazetesi'ne kaydolabilirsin, ama çoğunlukla bu diyeti kendi başına yapacaksın.
Michael Smith'in Ne Dedi?
Çalışıyor mu?

Sabah Muz Diyeti muhtemelen, sadece daha az yiyeceğiniz için çalışacaktır. Bununla birlikte, kilo kaybını özellikle destekleyen bir sabah muzundan başka bir şey yoktur.

Ancak sabah saat 8'den sonra hiçbir şey yememek konusunda büyülü bir şey yoktur. Ama şimdi geç yerseniz, bu ipucu muhtemelen bazı kalorileri kesecek. % 80 dolulukta yemek yemeyi bırakmak da yardımcı olacaktır.

Bunun gibi diğer diyet programlarının uykuya odaklanması konusunda diyebileceğim, birçok çalışma, gece 7 ila 9 saat arası daha az kiloda olduğunuzu göstermektedir. Yorgun olduğunuzda, sağlıksız yiyecekleri daha fazla yiyip tüketmeniz daha olasıdır.

Diyetin, egzersizin sizi strese sokabileceği endişesine rağmen, egzersiz yapmak, kalorilerin yanmasına ek olarak stres ve uyku konusunda yardımcı olabilir.

Eğer büyük değişiklikler yapmıyorsanız, bu diyet size daha cazip olmalı; çünkü bu, sağlıklı beslenme ve kilo kaybına aşamalı bir geçişten daha fazlasıdır. Bu becerileri rutininize koyarsanız, kilo düşüşünün kalıcı olacağını göreceksiniz.

Belirli Koşullar İçin İyi mi?

Kilo kaybına yol açan herhangi bir sağlıklı diyet, diyabet, yüksek kolesterol, yüksek tansiyon ve kalp hastalığı için iyidir. Diyetle ilgili kavramları takip eder ve sağlıksız yiyecekleri kısarsanız, durumunuzu daha iyi kontrol edebilirsiniz.

Son Söz

Sabah Muz Diyeti, sizin yaşam tarzınıza dahil edebileceğiniz iyi teknikleri öğretecektir. Diyetin stratejilerini destekleyebiliyorsanız, uzun süreli kilo vermede ve daha iyi sağlıkta daha iyi bir şansa sahip olacaksınız.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Ne Düşündüğünüzü Yazın (Comment)