Tarot Oyunları ve Profesyonel Tarot Okuması Yapmak

 Aşağıdaki aktiviteler size tarotu ve kendinizi biraz daha iyi tanıma şansı verir.

Senin için

Desteye gidin ve en az sevdiğiniz dört kartı seçin. Onlardan neden hoşlanmadığınızı not edin. Şimdi her kartta hoşunuza gidecek bir şey bulabilecek misiniz bir bakın.

Ardından desteden geçin ve en çok sevdiğiniz dört kartı seçin. Onları neden sevdiğinizi not edin. Şimdi her birinde hoşlanmayan bir şey bulabilecek misiniz bir bakın.

İki kişilik

İki veya daha fazla katılımcı sırayla aşağıdaki aktivitelerden birini yapabilir:

Desteye gidin ve kendinizi tasvir ettiğini düşündüğünüz dört ila altı kart seçin. Bu kartların sizi neden tasvir ettiğini konuşun.

Desteye gidin ve oynadığınız kişiyi temsil ettiğini düşündüğünüz dört ila altı kart seçin. Bu kartları diğer kişiye verin. Kartları alan kişi, her kartı neden aldığını açıklar. O kişinin, bu kartların neden ona uyduğuna dair yorumlarınızı duymak isteyip istemediğini sorun. Öyleyse, yorumlarınızı paylaşın ve değilse sessiz kalın. Ardından, diğer kişinin sizi temsil eden kartları seçmesini sağlayın ve aynı adımları tersten uygulayın.

Herhangi bir sayıda sizin için

Aşağıdakiler, farklı durumların sunduğu olasılıklara bakmanıza yardımcı olabilir. Her olasılık için bir kart çekersiniz. Unutmayın: Bir olasılık, ne olacağı değil, olabilecek veya olmayabilecek şeydir.

Örneğin, "Bodrum, Ayvalık veya Peribacaların'da yaz sonunda tatil yapmak nasıl olabilir?" Diye sorabilirsiniz. Daha sonra her konum için bir kart çekersiniz.

İPUCU: Kartlar şu anda neler olup bittiğini ve buna bağlı olarak başka bir zamanda neler olabileceğini yansıtıyor. Arkadaşım Bakhobiye, tatil yerini seçmek için bu yöntemi kullandı. Ayvalık kartını en iyi göründüğünde, Ayvalık da rezervasyon yaptırdı. İki ay sonra Peribacalarında Rüzgarın Balonları tersyüz edeceğini bilmiyordu!

HATIRLATMA:Bu küçük tarot egzersizi size önemli bir ders sunuyor. Tarotla ilgili sorular sorarken, Peribacaların'daki hava koşulları ve kişisel tutumlar gibi şeylerin ne sıklıkla değişebileceğini hatırlamak çok önemlidir. Bu ve beklenmedik olan, benim "ilahi müdahale" dediğim şeyidir.

Profesyonel Tarot Okuması Yapmak

Henüz profesyonel bir tarot okuması yapmadıysanız, ilginç bir tane bulabilirsiniz. Ya da, zaten bunu yaptıysanız, artık tarot hakkında daha fazla şey öğrendiğinize göre, başka bir tarot okumaya değer diyebilirsiniz.

Bir Tarot Kartı Okuyucusu Bulmak

Bir okuyucu bulmanın en iyi yollarından biri ağızdan ağza iletmektir. Bu işe yaramazsa, reklamlar, Sarı Sayfalar, yerel eğlence kılavuzlarını, ruhani yöndeki gazeteleri veya topluluk gazetelerini deneyin.

Tarot Okuyucusu ile Görüşme

Randevu almadan önce okuyucu ile konuşmanızı öneririm. Bunu yapmak, okuyucunun sizin için doğru olup olmadığına karar vermenize yardımcı olabilir. Bazı okuyucular bunu yapmaya istekliyken diğerleri değildir. Bazıları için "vakit nakittir" ve bir müşteri veya potansiyel müşteri ile konuşarak geçirdikleri her zaman için ücret alırlar. Önce okuyucuyla röportaj yapmadan randevu almanızı tavsiye etmem.

HATIRLATMA: Bir tarot yardım hattı seçerseniz, size rastgele bir okuyucu atanır. Bir arkadaşınızın belirli bir okuyucuyu tavsiye etmesini sağlayarak bunu aşabilirsiniz. Ancak arkadaşınız için doğru olan sizin için doğru olmayabilir.

UYARI: Bir tarot yardım hattını ararsanız, bir dizi telefon görüşmesi ve reklam akınına uğramaya hazır olun. Bundan kaçınmayı tercih ederseniz, okuyucuya herhangi bir listeye dahil edilmek istemediğinizi söyleyin. (Bunu yapmadım ve sürekli rahatsız oluyorum!) Ayrıca, yardım hatları tarafından ilan edilen sadece üç dakikalık ücretsiz zamanı kullanmama rağmen, telefon faturam oldukça kabarık geldi.

Okuyuculara uzmanlık alanlarının ne olduğunu düşündüklerini sorun. Tarot için sormak istediğiniz soru, bu kişinin uzmanlığının kategorilerinden birine denk geliyorsa, ne kadar süredir pratik yaptıklarını ve muhtemelen tarotu nasıl öğrendiklerini sorabilirsiniz. Çalışmanın pasif mi (dinleyeceksiniz) yoksa etkileşimli mi (katılacaksınız) olduğunu sorabilirsiniz. Okuyucunun oturumu bantlayıp kaydetmediğini veya kaydedip kaydedemeyeceğinizi öğrenin. Bantlamak, önemli noktaları hatırlamanıza yardımcı olabilir.

Bana parayı göster

Randevu almadan önce okumak için ne ödediğinizden emin olun. Her şey gibi fiyatlar değişir. Bazı okuyucular dakikada 1 ila 5 dolar arasında ücret alır; diğerleri saatlik ücret karşılığında çalışır. Birkaç okuyucu saat başı çalışmıyor ancak randevu için sabit bir ücret alıyor. Değişken ücret ölçeğinde çalışılabiliyor.





















Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Ne Düşündüğünüzü Yazın (Comment)